Hlavní obsah
Článek

Drsní rappeři a kámoši El Nino a přítel Dary Rolins Rytmus (47) tentokrát nechali ženské doma a vyrazili společně k moři. O výletě se El Nino, kterého si diváci pamatují z reality show VyVolení, dozvěděl až na poslední chvíli.

"Rytmus je blázen, zavolal mi v jednu ráno, že ve čtyři ráno jedeme k moři, protože venku je hnusně. Vzal s sebou ještě bráchu a jelo se," smál se El Nino.

Člověk by čekal, že to rappeři na dovolené bez dozoru holek pořádně rozjedou. El Nino ale momentálně pracuje na novém cédéčku a videoklipech, a tak se držel hodně zkrátka.

Na dovolené se kluci vrhli jen na jídlo, opalování a drby. Fanynky tak potěšili aspoň tím, že se svlékli do půl těla a odhalili namakané svaly a parádní kérky.

"My si s Rytmusem rozumíme, není chvíle, kdy by bylo ticho,” pochvaloval si svého kámoše bývalý účastník reality show VyVolení. Dostalo se i na řeč o společných vystoupeních. Jedno z nich se koná už tento pátek, kdy oba zahrají na 6. narozeninách hudebního vydavatelství Mafiarecords v music clubu Kotnov Tábor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám