Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nového milence sice Jitka Asterová (64) za sedm měsíců, co jsou spolu, ještě na veřejnosti neukázala, ale je vidět, že vztah jí vyloženě svědčí. Neskutečně omládla a září z ní pozitivní energie. My ji potkali na narozeninové oslavě prodejny s erotickými pomůckami a pod jejíma rukama málem robertky vrněly i bez baterek.

"Já bývala uvnitř spíš puritánská, ale když jsem od majitelů dostala nabídku, abych se stala jejich tváří a dodali k tomu balíček vzorků, přiznám se, že jsem po první noci dokonce přišla pozdě do práce, jak mě to zkoušení bavilo. Zaspala jsem, protože jsem byla dlouho vzhůru," smála se Jitka mezi přístroji ke zvyšování rozkoše.

"Bez erotických pomůcek jsem samozřejmě mohla žít, ale když jsem je vyzkoušela, stala se z toho trochu závislost. A hlavně když ten přístroj zapomenu schovat a náhodou někdo přijde, tak vůbec neví, co to je. To se mi na tom kromě funkčnosti také líbí," dodala. S novým partnerem si ale prý vystačí ve dvou. Jediné, na čem ulítává, je sexy spodní prádlo.

"V určitém věku vypadá žena lépe v prádle než nahá, a to tak, že by ho měla mít na sobě přilepené a nesundávat ho za žádnou cenu. Mám to ráda, a když se člověk cítí být sexy, tak i sexy je," domnívá se Jitka, která podle nás vypadá v poslední době skvěle. Nejen že díky moderním přístrojům neskutečně zhubla, ale omládl jí i obličej.

"Chodím na takové neinvazivní procedury, začali jsme na těle a pak zamířili do obličejových partií. Nikdy jsem na to nevěřila. Ale opravdu to funguje," uzavřela Asterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám