Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V očích velké části veřejnosti má Daniela Peštová (53) nálepku „ledové královny“. Vrstvy sněhu a ledu jsou ale prý jen mylným dojmem. Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek je ve skutečnosti úplně jiná. Jedním z projevů její veselé rebelské povahy byla skutečnost, že si před několika týdny obarvila vlasy na fialovo. „Baví mě se bavit a tohle je jedna forma, jak si člověk může pohrát,“ nechala se slyšet Peštová na finále mezinárodní kadeřnické soutěže o nejlepší změnu image Aichi, kde zasedla jako porotkyně.

Daniela veřejnost odstínem vlasů, který volí buď teenagerky, nebo naopak dámy v důchodovém věku, překvapila. „Lidi, kteří mě znají, nebyli překvapení. My jsme doma všichni tak trochu pobláznění,“ nechala se slyšet Peštová.

Kráska nás také překvapila informací, že netradiční odstín vlasů nebyl žádným kreativním projevem jejího osobního kadeřníka, ale že si vlasy obarvila sama. „My ty barvy máme doma, nejstarší syn na tom taky ulítává. No a když to tam teda bylo...,“ smála se Daniela.

Nejdříve měla fialový pramen vlasů její dvanáctiletá dcera Ella Joy Anna „Svůj fialový odstín jsem na ní zkoušela. Nebyla to její iniciativa, že by to sama chtěla. Ne, že bych jí chtěla barvit vlasy, ale chtěla jsem vědět, jak to vypadá, tak jsme spolu kousek odbarvily,“ přiznává Peštová.

Po fialové barvě si překrásná Češka nabarvila konečky vlasů na růžovo a v barevném experimentování by ráda pokračovala, ale pracovní závazky jí to neumožňují. „Nemůžu si dovolit barvit tak často, jak bych chtěla. Ono bohužel chvíli trvá, než se ty barvy vymyjí, a já mám každých pár týdnů focení a nestíhám se do toho meziobdobí trefit. Až budu mít delší volno, tak určitě zase nějakou barvu vyzkouším,“ culí se Peštová.

Reklama

Další články

Načítám