Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pánové mají radši blondýnky. Toho si je vědoma i Monika Marešová (49), která se blond rozhodně nenarodila. "Původně jsem brunetka, pak jsem vyzkoušela nejrůznější barvy, dokonce i černou s nádechem do fialova, než jsem se ustálila na té světlé," svěřila Super.cz.

"Když se mi narodil syn Matýsek, zkusila jsem se vrátit k přirozenosti. Sundala jsem prodloužené vlasy a přestala chodit na melír. Všichni známí mi ale říkali, že jako brunetka vypadám tak nějak smutně," dodala Monika.

Od té doby neexperimentuje a zůstává blondýnou. Je to podle ní i ona zmíněná výhoda, co se zájmu mužů týče? "Všímali si mne, i když jsem byla tmavovlasá, ale pravda je, že takhle víc," smála se Monika, která je momentálně single.

O vlasy ale takhle musí mnohem víc pečovat. "Jak se pořád melírují, jsou ty vepředu o polovinu kratší než vzadu, kde se nebarví. Kdybych si nenechala vlasy prodlužovat a zahušťovat, měla bych na hlavě pár chlupů," připustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám