Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Bria, jednadvacetiletá Shayne, čtrnáctiletá Zola a dvanáctiletá Bella nejspíš nebudou mít v budoucnu velké starosti s postavou. Jedná se totiž o dcery herce Eddieho Murphyho a jeho bývalé manželky Nicole Murphy, kteří se na svůj věk mohou pochlubit přímo fantastickou fyzičkou. Zatímco populární komik je i v třiapadesáti samý sval, po o sedm let mladší Nicole se na pláži musí ohlédnout i mladíčci, jelikož valná většina jejich vrstevnic takové figury nikdy nedosáhne.

Po písku na Miami Beach se Nicole procházela v pondělí. Nápaditě střižené bikiny ozvláštnila ještě zlatým řetízkem, který vedl od krku až kolem pasu.

Její bývalý snoubenec Michael Strahan, jenž patnáct let zářil jako hráč amerického fotbalu v dresu New York Giants, musí při pohledu na podobné snímky zaplakat. Nicole se s ním rozešla letos v srpnu po pětileté známosti údajně kvůli nedostatku společně stráveného času. Michael totiž žije v New Yorku, kde každý pracovní den uvádí ranní televizní show Live With Kelly And Michael, Nicole přitom žije se svými celkem pěti dětmi v Kalifornii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám