Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Helenu Zeťovou (43) nejen že nevídají její fanoušci, ale dokonce ani její rodiče. Od doby, kdy se její maminka Alena a nevlastní otec Lešek Semelka odstěhovali z Prahy na vesnici, nebyla se za nimi ani jednou podívat. Co se v rodině děje?

"Helena za námi nebyla v novém domě ani jednou. My totiž máme dva kavkazské ovčáky a ona ty svoje russel teriéry, takže má strach. Bojí se, že by ti její pejsci přišli k úhoně, protože o kavkazanech se tvrdí, že to jsou dravci. Vůbec to ale není pravda, jen ona to neví, Balú je džentlmen vůči malým pejskům a Aida je hravá holka, jen jsou výborní hlídači. Žádný občan neslovanského vzezření se k našemu plotu nepřiblíží na více než deset metrů," vysvětlil Super.cz Semelka.

Jen kvůli tomu se tedy s ním a maminkou nevídá? "No, já jsem se s ní viděl, protože jsem jel nedávno s kamarádem karavanem do Řecka. Helena má v Lepkarii pod Olympem svůj apartmán, tak mi půjčila klíče a viděli jsme se, když mi je předávala a zaučovala mne, jak se zachází s elektrickými spotřebiči," upřesnil.

"Ale není to tak dlouho, co se s ní viděla i Alenka. Občas musíme do Prahy řešit nějaké úřední věci, a když Helena přiletí, tak se při té příležitosti vidíme. Ale ona je věčně v tom Řecku nebo jede na Valašsko, nebo prostě někde létá," připustil Semelka. Vnoučat se tedy zřejmě doma hned tak nedočkají. "Já jí do toho nechci mluvit, to je každého věc. Jestli jí to takhle vyhovuje, tak to tak má," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám