Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (48) zastavil dopravu v Praze. Třicet majitelů nejluxusnějších aut v České republice, jejichž společná hodnota je 300 miliónů korun, vyrazili na mejdan do Špindlerova Mlýna.

A protože chtěli všichni jet za sebou, Leoš se vrhnul na start v pražských Vysočanech do ulice a na chvíli řídil dopravu. "Už jsem moderoval ledacos, ale dopravní zácpu ještě ne," řekl se smíchem Leoš. "Všechno je jednou poprvé," upřesnil moderátor.

"Překvapilo mě, že i když jsem vážně způsobil dopravní zácpu, nikdo na mě nevystartoval," uzavřel Mareš, který s kolonou žihadel vyrazil do Špindlerova Mlýna společně s majitelem autosalónu s luxusními vozy. Pro zámožné autíčkáře zde dělal na párty dýdžeje.

A děly se věci. Mareš sršel jedním vtipem za druhým. Nejvíce zaujal ten, kdy si udělal legraci z rozchodu s modelkou Petrou Faltýnovou (46). "Přišel jsem jednou domů a říkám Petře, že už jsme neměli týden sex. A ona mi odpověděla: Mluv za sebe," smál se Leoš a s ním i plný bar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám