Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modeling je jeden velký byznys, a proto je mnohdy i nemilosrdný. Jaké to je, být po pětadvaceti letech hozena přes palubu, nyní zjistila supermodelka Elle MacPherson (50). Ta na vrcholu kariéry, ve svých pětaadvaceti, zakládala pod značkou Bendon Lingerie úspěšnou řadu spodního prádla nesoucí její jméno. Elle MacPherson Intimates ale už brzy nahradí Heidi Klum Intimates...

Čtvrtstoletí je až až, řekl si nejspíš management hlavního partnera značky padesátileté modelky, jež se v minulosti pyšnila přezdívkou The Body. Kontrakt, ve kterém jde o 150 miliónů dolarů (3,2 miliardy korun) tak nyní spadne do klína její o devět let mladší rivalce z Německa, která se stejně jako ona kdysi objevila na titulu plavkového Sports Illustrated a zároveň byla jedenáct let andílkem Victoria’s Secret.

Řada spodního prádla Heidi Klum Intimates se začne prodávat od ledna příštího roku, ale Elle si bude moci ponechat práva na názvy jejích celkem tří značek se spodním prádlem a pokračovat v jejich prodeji s novým partnerem.

Reklama

Další články

Načítám