Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) se může smát od ucha k uchu. Rozchod se záletným italským fotbalovým reprezentantem Gigim Buffonem (36) jí na Apeninském poloostrově neubral ani špetku popularity. Naopak! Na rozdíl od současné Gigiho milenky, sportovní reportérky Ilarie D´Amico (41), je mezi lidmi v Itálii velmi oblíbená.

Zjistila to agentura Blogmeter, která monitorovala sociální sítě. Svůdná Ilaria vyšla z průzkumu úplně nejhůře, a tak si Šeredová může mnout ruce. Přes pět miliónů uživatelů označilo v anketní otázce Ilarii za nejméně oblíbenou osobnost mezi sportovními celebritami.

Většina uživatelů jí vyčítá, že sprostě odloudila brankáře od Aleny a dvou synů. Houfy obdivovatelů podpořily českou modelku také na jejím profilu na sociální síti. Většina z nich Buffona odsoudila a na Šeredovou pěla slova chvály.

Ať už mohl za rozpad ostře sledovaného manželského páru kdokoliv, Šeredová rozhodně nepřišla zkrátka. Jako matka Gigiho dvou synů se o milióny nemusí bát, a navíc osamocená v koutě moc dlouho neplakala.

Už nějaký ten pátek randí s bohatým dědicem automobilky, jehož jmění se počítá nikoliv na milióny, ale rovnou na miliardy. A navíc si ještě užívá příjemného bonusu, protože jí nový vztah Italové přejí, o čemž se její sokyni Ilarii může jenom zdát.

Reklama

Další články

Načítám