Hlavní obsah
Článek

K nenadálému rozchodu modelky Amber Rose a rappera Wize Khalify došlo teprve v srpnu, ale Amber nehodlá ztrácet čas. Jen pár dní po podání žádosti o rozvod se nechala zvěčnit v jednodílných plavkách v rajcovní póze, která je však v šoubyznysu zasvěceným jedincům určitě povědomá...

Snímek s vyšpulenou zadnicí se nápadně podobá první plavkové selfie Kim Kardashian po porodu dcery North z loňského října. Že by šlo jen o náhodu, nebo chtěla probudit vzpomínky v jejím manželovi Kanyem Westovi? Toho totiž v ložnici okusila mnohem dřív než Kim... Poté, co se objevila v klipu What Them Girls Like od Ludacrise, Chrise Browna a Seana Garreta, s Westem dokonce prožila dvouletý vztah.

Modelka se rozešla s Khalifou po jeho údajném románku s dvojčaty a jejími jmenovkyněmi Jas a Ness Rose. S proutníkem udělala krátkovlasá glamour modelka rychlý proces a odjela si léčit zlomené srdce do Londýna, kde pařila s tamními fotbalovými hvězdami. Co bude s jejich rok a půl starým synem Sebastianem Taylorem, nejspíš rozhodne až soud.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám