Hlavní obsah
Článek

Je jasné, po kom zdědila krásu Česká Miss Renata Langmannová (37). Její maminka Yveta má i po padesátce krásně štíhlé nohy bez známky celulitidy. A plné rty krásné modelky jsou také jasně po mamince.

Renata vzala svoji maminku na dovolenou do Egypta. Modelka hraje hlavní roli ve videoklipu Mariana Vojtka, který se právě v těchto dnech u Rudého moře natáčí. "Nohy máme v rodině. Jsem za to samozřejmě moc ráda. Všichni máme břicha a hubené nohy, i babička s dědou," řekla Super.cz Renata.

Česká Miss se snaží maminku kontrolovat ve cvičení a stravě. "Říkám jí, že by se měla víc hýbat, omezit sladké. Snažím se nad ní držet pevnou ruku, je jí lehce přes 50, tak ať ještě dobře vypadá," usmívá se modelka.

Obě se viděly po dlouhé době, a tak si užívaly jedna druhou. "Jsem ráda, že jsem tady s ní a můžeme se užít. Vidíme se strašně málo. Na Moravu do Ivanovic za námi jezdí na Vánoce a během roku přijede tak dvakrát třikrát. Ani se ale nedivím. Když přiletí z Itálie a má doma Ondřeje, tak je jasné, že chtějí trávit společné chvíle," dodala Yveta Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám