Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá herečka a nově i modelka Rumer Willis si už pár týdnů užívá své platinové barvy vlasů a jak se zdá, jako blondýnka si připadá hodně sexy. Nejen že nafotila velmi povedenou kampaň pro značku Franziska Fox, ale také se neustále obklopuje muži. A občas se tím i pochlubí na sociální síti. Poslední snímek, na němž drží z každé strany jednoho mladíčka, je hodně dráždivý díky hereččině pohledu i poloze. Před pár dny přitom z baru odcházela s úplně jiným kolouškem.

V sobotu večer Rumer vyrazila do klubu v hotelu Chateau Marmont na hollywoodském Sunset Boulevard, kde nejspíš popíjela s teprve jednadvacetiletým hercem Cameronem Monaghanem.

Když si jej chtěla odvézt domů, při odchodu ji u dveří překvapili paparazzi, a tak se snažila jít pár kroků zpátky, což vzhledem k usednutí do stejného vozidla nemělo příliš význam.

Že by dcera Bruce Willise a Demi Moore měla políčeno na zrzka, který se proslavil už ve svých třinácti letech rolí protivného kluka Kevina v komedii Klik - život na dálkové ovládání?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám