Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Když už, tak už,“ řekla si asi americká glamour modelka Cami Li, když uléhala před tatéra ve studiu na lehátko. Hodlá si u něj nechat vytvořit extravagantní malůvku mimořádných rozměrů.

Ač běžné modelky musí být s tetováním opatrné, jelikož je mohou připravit o kšefty, u Cami nic takového nehrozí. Dá se spíš předpokládat, že s nimi zdaleka nekončí. Specializuje se totiž právě na focení do magazínů s touto tematikou, případně na pin-up a fetiš. Její poslední chlouba, která zatím připomíná kresbu na papír modrou propiskou, jelikož se jedná o předběžný náčrt, pokrývá celá záda, pokračuje přes pravou půlku hýždí až na stehno.

V médiích se o sedmadvacetileté brunetce psalo převážně loni, kdy se s ní zasnoubil bývalý představitel britské televizní série The Only Way Is Essex Kirk Norcross. Láska ale neměla dlouhého trvání, Cami se přestěhovala zpátky na Miami a zásnuby se po čtyřech měsících rušily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám