Hlavní obsah
Článek

Těhotná Kate Middleton (32) je v Británii opět středem pozornosti. Z její popularity by rádi těžili i filmaři, kteří chtějí šťastné období jejího života zachytit v dokumentu.

Britský národní poklad tak bude pod dohledem kamer až do chvíle, kdy se královský pár dočká dalšího potomka. Prvorozený George přišel loni na svět za velké slávy, ale to nejspíš není nic ve srovnání s tím, co čeká jeho sourozence.

Sotva Kate potvrdila, že je v očekávání, britští producenti zavětřili zisk a ohlásili natáčení dokumentu Kate Middleton: Heir We Go Again, který by měl být hotový do příštího ročníku festivalu v Cannes, kdy už bude vévodkyně z Cambridge dvojnásobnou maminkou.

Tvůrci mají v plánu záběry ze soukromí Kate a Williama doplnit názory novinářů a lidí spřízněných s královskou rodinou včetně bývalého bodyguarda princezny Diany. „Věříme, že tento dokument zaujme diváky na globální úrovni, protože zprostředkuje pohled do života jedné z nejsledovanějších rodin celého světa,“ tvrdí produkční společnost, která stojí za dokumentem.

Reklama

Další články

Načítám