Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne nadarmo se jihoafrická modelka Candice Swanepoel (35) letos stala nejžhavější ženou světa. Mezi stovkou krásek ji na samý vrchol vynesli čtenáři časopisu Maxim. A přestože Candice nakládá se svým lichotivým titulem tak, že si pořizuje čím dál tím provokativnější selfie na sociální sítě, v podobné focení nedoufali asi ani ti největší snílci...

Jako jeden z andílků stáje Victoria's Secret odjela pětadvacetiletá blondýnka minulý týden na Havaj, aby zde pózovala pro novou řadu plavek svého věrného zaměstnavatele. A přestože se kolem focení potloukala spousta lidí, nečinilo jí velké potíže odložit horní díl bikin a na pláži na Maui se producírovat, jak ji příroda stvořila.

Na Candice je přitom velmi sympatické, že navzdory spoustě ctitelů a miliónům dolarů, které jako jedna z nejlépe placených modelek světa každoročně vydělává, má osm let toho samého partnera. Brazilského modelka Hermanna Nicoliho poznala ve svých sedmnácti v Paříži a stále jim to klape.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám