Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jeden čas byla ztrhaná, na jejím vzhledu se tehdy jasně podepsaly potíže s vleklým rozvodem. Ten už je ale za ní, má pohodový vztah s tenisovým trenérem, rekonstruuje milovaný dům, a proto zákonitě mohutně prokoukla. Podívejte se na ni!

Pokud někomu připadá, že o zpěvačce Marcele Holanové (72) v souvislosti s jejím vzhledem poslední dobou píšeme častěji, neplete se. Nemůžeme se ale nabažit toho, jak tahle věkem skoro bábrlinka vypadá svěže a mladě.

„Nic pro svůj vzhled nedělám,“ dušuje se a odmítá, že by podstoupila nějaké plastické operace vyjma drobné výplně tváří. Za vším je podle ní skutečně fakt, že se jí daří v práci a také jí logicky spadl kámen ze srdce, když soud definitivně rozhodl o majetkovém vyrovnání s Karlem Šípem, kterému se na stará kolena zapálila lýtka a našel si mladší (zlé jazyky tvrdí, že mu je možná stydno, že dlouholeté expartnerce zavřel pusu pro někoho při jeho příjmech směšným miliónem korun, a proto má údajně rozhlašovat, že částka byla desetkrát větší. Tomu ale moc nevěříme, Karel Šíp podle nás není lhář.).

Marcelu jsme potkali u pražských Nuselských schodů, kde měla charitativní vystoupení pro nadaci Mathilda, která pomáhá lidem s těžkým zdravotním postižením třeba výcvikem asistenčních psů. A vážně jsme už poněkolikáté zírali, jak se Marcele podařilo přelstít čas. Tleskáme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám