Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se netají tím, že společenské akce nevyhledává a dává přednost rodinnému životu. Od loňského listopadu, kdy skončila reality show VyVolení, jsme ji neviděli. Žije s partnerem Jiřím Chlebečkem a dětmi v domku daleko za Prahou.

Vyrazila až na vzpomínkovou akci na svého zesnulého tátu, textaře Eduarda Pergnera, díky kterému kdysi vplula do vod šoubyznysu. A i když byl pořádně přísný a měl na dceru vysoké nároky, vzpomínala na něj pouze v dobrém. Tereza vypadala spokojeně, je opálená a doma evidentně dobře vyvařuje. To bylo ostatně vidět na bříšku, které jejímu partnerovi, jenž ji přišel vyzvednout, narostlo.

A o co vlastně šlo? Před padesáti lety zahájil fungování v Praze Miniaturní kabaret Luxor, jehož protagonistou byl Eduard Pergner. Dnes je zde knihkupectví, kde se pravidelně konají setkání s autory. Mezi hosty akce nechyběl otec Vaška Noida Bárty (43) Václav Bárta, jehož kapela Inklemo tady pohostinsky vystupovala.

V Luxoru se pořádaly i tzv. text-appealy, na kterých vystupovali Jan Vodňanský, jenž se objevil poprvé na veřejnosti po smrti svého kamaráda, manžela hvězdy Ulice Ilony Svobodové Petra Skoumala, nebo textař Ivan Rössler, který akci spolumoderoval. Vůbec první pražské vystoupení Václava Neckáře se uskutečnilo právě v Luxoru právě v rámci jednoho z text-appealů.

Máte rádi Terezu Pergnerovou?
Ano
84,2 %
Ne
15,8 %
Celkem hlasovalo 21126 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám