Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí herecká hvězda Angela Bassett je v Hollywoodu i ve svých 56 letech žádaným zbožím. Tvůrci seriálu American Horror Story jí svěřili roli, kvůli níž jí v dekoltu přibylo třetí ňadro.

Role ve čtvrté řadě nejděsivějšího seriálu současnosti, která zpestří letošní podzim na amerických obrazovkách, je pro Angelu nevšedním zpestřením její kariéry. V předchozí řadě American Horror Story se objevila jako čarodějnice imunní vůči stárnutí, nyní ji diváci uvidí jako trojprsou ženu.

Nová řada nese podtitul Freak Show, a Angela Bassett tak nebude jedinou herečkou, s níž si maskéři před natáčením pohráli. Kathy Bates, jíž seriál American Horror Story stejně jako Jessice Lange přinesl cenu Emmy, ztvární vousatou ženu. Nejvíce se ovšem v seriálu plném tělesných anomálií promění Sarah Paulson, jejíž postava se může pochlubit dvěma hlavami.

Angela Bassett dokáže dekoltem ohromit i se svou původní výbavou. Herečka, která má na kontě oscarovou nominaci za roli zpěvačky Tiny Turner, vypadá v 56 letech fantasticky. Její kariéra by však mohla být ještě úspěšnější, pokud by kvůli svlékání neodmítla roli ve filmu Ples příšer, díky němuž se Oscara dočkala její náhradnice Halle Berry (57).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám