Hlavní obsah
Článek

Už dnes se tři měsíce od narození dcery Lindy vrací na obrazovky Televizních novin oblíbená moderátorka Lucie Borhyová (45). Na staronovou kolegyni se už moc těšil i její letitý parťák Rey Koranteng (49). Ač se mu se zástupem Borhyové, sympatickou Kristinou Kloubkovou, spolupracovalo dobře, přeci jen má větší slabost pro Lucii.

A snad právě proto dostala Borhyová před odchodem na mateřskou mnohem větší kytici než Kloubková, s níž se nedávno Rey po skončení hlavní zpravodajské relace rozloučil.

„Končí naše společné působení za tímto stolem, já jsem ti za ty tři měsíce, kdy jsi mi byla oporou a dobrou kolegyní, chtěl poděkovat, a jak tak koukám, tak jsem se dokonce tou kyticí trefil i k barvě šatů, přeju ti všechno nejlepší v pracovním i soukromém životě,“ popřál Rey Kloubkové, která jen těžko zadržovala slzy.

„Nemám slov, děkuju moc divákům, děkuji tobě, Reyi, protože jsi byl skvělý kolega, a Lucce přeju šťastný návrat, aby se jí tady vedle tebe líbilo, a aby se vám dařilo,“ uzavřela dojatá Kloubková s kyticí v ruce. Ač bylo od začátku jasné, že je Kloubková jen záskok za Borhyovou, diváci si ji velmi oblíbili. Z obrazovek však nezmizí, protože s ní Nova i nadále počítá, byť zatím mlží, v jakém pořadu se objeví.

Reklama

Další články

Načítám