Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (57) je patronkou projektu, jenž šíří osvětu ohledně rakoviny, a jako taková nedávno zavítala mezi teenagery na jedno z pražských gymnázií. A mezi kluky zpěvačka v minisukni způsobila pořádný rozruch!

„Přišla jsem jako patronka projektu Nejde jen o prsa, který seznamuje studenty středních škol a odborných učilišť se zásadami prevence rakoviny prsu. Jsou to kluci a děvčata mezi šestnácti až devatenácti lety, kteří si myslí, že se jim nemůže nic stát a zdravotní problémy se jich netýkají. Proto jsem vstoupila do tohohle projektu, abych vysvětlila, zejména samozřejmě dívkám, že podceňovat zákeřnou rakovinu se nevyplácí,“ vysvětlila zpěvačka svou přítomnost ve škole, kde si od jednoho gymnazisty vysloužila rozkošný kompliment.

„Oslovil mne jeden student s tím, jestli nemám večer čas. Vysvětlila jsem mu, že mám vystoupení, a aby vzal svou přítelkyni a přišli se podívat. A to jsem trochu narazila. Sdělil mi, že ho mladší holky neberou a líbí se mu exoti, jako jsem já,“ smála se Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám