Hlavní obsah
Článek

Časy, kdy toho Carrie Bradshaw věděla hodně o sexu a nebála se zeptat, jsou nenávratně pryč. Dnes by už otázky zvídavé redaktorky působily poněkud nepatřičně. Sarah Jessica Parker (49) už totiž dávno nepatří mezi ženy, před nimiž by se tvořila fronta nápadníků.

Kultovní seriál Sex ve městě patří do televizního archívu a jeho hvězdy už bohužel na obrazovce ani nikde jinde příliš parády nenadělají. Představitelky Carrie, Mirandy, Samanthy a Charlotte jsou již v pokročilém věku a jejich hluboké vrásky nezakryje a ani silná vrstvá make-upu.

V 90. letech byla Sarah Jessica Parker sexsymbolem i idolem divaček, které naivně snily o tom, že jednou budou žít stejně báječný život jako fiktivní postavy v seriálu z prostředí newyorské smetánky. Dnes je z ní vyžilá maminka tří dětí, jejíž žíly jsou viditelně z celého Manhattanu.

Podobně zestárla i Cynthia Nixon (48), jejíž srdce na rozdíl od seriálové Mirandy prahne po ženách. Dříve, než si to uvědomila, zplodila s Dannym Mozesem dvě děti. Třetího potomka si pořídila se svou oficiální partnerkou Christine Marinoni.

Kim Catrall (58) byla v době natáčení zhruba o desetiletí starší než její rozverné kamarádky, a tak vždy musela o svůj vzhled podstatně více dbát. S šedesátkou na krku už ale muže neohromí zdaleka tolik jako nymfomanka Samantha.

Snad nejlépe z ústřední čtveřice Sexu ve městě dopadla Charlotte, ale ani Kristin Davis (49) už není žádná mladice. Naposledy se Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte společně objevily před čtyřmi lety ve filmu Sex ve městě 2. Herečky opakovaně straší informacemi, že se chystá i třetí díl, ale v něm by vzhledem k jejich věku pravděpodobně více prostoru dostalo samotné město než sex.

Která hvězda Sexu ve městě nejvíce zestárla?
Sarah Jessica Parker
66,2 %
Kim Catrall
25,5 %
Kristin Davis
4,8 %
Cynthia Nixon
3,5 %
Celkem hlasovalo 22295 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám