Hlavní obsah
Famous
Článek

Ještě před dvěma roky byl Hugh Grant oficiálně bezdětný. Nechtěl se totiž přiznat k rodičovství žádného z dětí, o kterých se vesele mluvilo v bulváru. Otcem všech tří domnělých potomků – jimž je věkově mezi třemi lety a rokem a půl – skutečně je, jak sám přiznal.

S bývalou milenkou Tinglan Hong má tříletou dceru Tabithu a rok a půl starého syna Felixe. S Annou Elisabet Eberstein pak dalšího chlapce, jehož jméno zatím ani jeden z rodičů nezveřejnil. Anna a Tinglan přitom otěhotněly s Hughem téměř ve stejnou chvíli. Grant nejdříve zplodil dceru s Hong, pak syna s Eberstein a čtyři měsíce nato dalšího syna opět s Hong. A obě ženy dnes žijí se svými dětmi nedaleko Grantova domu.

„Jsme velmi dobří přátelé a ona je vynikající matka,“ prohlásila pětatřicetiletá Eberstein o Hong v rozhovoru pro švédský deník Nöjesbladet.

„Pořád se s ním vídám, pořád, většinu dní… Miluju ho moc,“ uvedl teď Grant při zmínce o synovi, jehož má s Eberstein. Babičkou Grantova syna je švédská soudkyně a prominentní levicová politička Susanne Eberstein.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám