Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Senzační kopií americké zpěvačky a rapperky Nicki Minaj (41) je osmadvacetiletá Ashlea Sherman Wyzard, jež se rovněž řadí mezi její velké fanynky. Svou podobu se zpěvačkou, která to podle mnohých dotáhla až k nejlepšímu tělu v šoubyznysu, využila ve svůj prospěch a doladila ji téměř k dokonalosti. Nyní ji díky tomu možná čeká slušný přivýdělek k její profesi vizážistky.

Mladá žena z Louisiany se prakticky denně setkává s lidmi, kteří se s ní chtějí vyfotit nebo ji žádají o autogram v domnění, že potkali celebritu. Zatím se ale Ashlea stále živí jako vizážistka a licencovaná kosmetička. Rovněž se považuje za přebornici v oblasti módy. A není divu, že se její styl nápadně podobá tomu, jenž preferuje Minaj.

Podle manažera agentruy Del Corral Talent Agency Terryho McNeala je jejich podoba vskutku úžasná: „Jde zatím o nejvěrnější dvojnici Nicki Minaj, kterou jsem kdy viděl. Může mít vážně úspěch,“ dodal.

Jen na velikosti zpěvaččina proslulého pozadí by to chtělo ještě trochu zapracovat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám