Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amerika zná svou další královnu krásy. V neděli večer se jí stala třiadvacetiletá Kira Kazantsev z New Yorku, jejíž rodiče pocházejí z Ruska. Sympatická blondýnka porotu nejvíce zaujala volnou disciplínou, během níž zazpívala známou skladbu Pharrella Williamse Happy.

S titulem Miss America se tak musela rozloučit loňská vítězka Nina Davuluri, jež své následnici po vyhlášení předala korunku a šerpu. Kazantsev se stala v pořadí třetí vítězkou reprezentující stát New York.

Kira během finálového večera konaného v Boardwalk Hall v Atlantic City zazářila ve všech disciplínách. Svou výřečnost a pohotovost dokázala během rozhovoru, eleganci během promenády ve střídmých bílých večerních šatech, perfektní proporce při promenádě v plavkách a talent během volné disciplíny, kdy si sedla na pódium a svůj zpěv doprovázela originálním bubnováním s plastovým kelímkem. Zlí jazykové ovšem tvrdí, že nová Miss vypadá mnohem starší, než ve skutečnosti je.

Reklama

Další články

Načítám