Hlavní obsah
Článek

Poté, co Jennifer Lawrence (33) získala Oscara a zazářila ve filmových trhácích, se uznávaná herečka pokouší prosadit v modelingu. Dosáhne v tomto oboru stejného úspěchu?

Slavná herečka, která v Hollywoodu nepatří k prvoplánovým kráskám, se stala tváří luxusních kabelek, jejichž výrobci prokázala opravdu dobrou službu. Jennifer totiž zapózovala v elegantním kostýmu, pod který si nevzala podprsenku, čímž do celkem konzervativní kampaně vnesla lehký závan smyslnosti.

Lawrence loni získala Oscara za hlavní roli ve filmu Terapie láskou a letos se dostala do nominací díky snímku Špinavý trik. Šanci na prestižní cenu bude mít s velkou pravděpodobností i v nadcházející sezóně, kdy se očekává premiéra filmu Serena. Ve všech třech případech si Jennifer Lawrence shodou okolností zahrála s Bradleym Cooperem.

Mladá herečka se navíc letos objevila také v posledním díle komiksové série X-Men a brzy do kin dorazí v očekávaném pokračování Hunger Games. Jennifer se údajně daří i v soukromém životě, kde by jí společnost měl dělat Chris Martin z kapely Coldplay, jehož manželství s Gwyneth Paltrow (51) letos zkrachovalo.

Reklama

Další články

Načítám