Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika lety se bez ní v Čechách nekonala snad žádná komerční módní přehlídka, dnes už si Pavla Vrbová, za svobodna Hrbková, užívá modelingového důchodu a spíš než před objektivem fotoaparátu a na přehlídkovém mole tráví čas se svými dvěma dětmi Justýnou (2) a Julií (3,5).

„Někdy si říkám, že bych se zase prošla po mole, ale jako matka dvou dětí tam už nemám co dělat,“ nechala se slyšet Vrbová na módní přehlídce. "Modeling byl část mého života, bavilo mě to, ale teď už jsem zase někde jinde. Jsem ráda doma s dětma. Dnes už na to není čas," říká modelka, která patří do divoké party mezi Katku Průšovou, Dianu Kobzanovou nebo Kláru Medkovou, se kterými ji pojí stále pevné přátelské pouto.

Jak by Vrbová reagovala, kdyby jí její dcery v budoucnu oznámily, že se vydají v jejích šlépějích? „Když by mi řekly, že o to opravdu stojí, tak bych jim určitě nebránila, nemám s tím problém. Nebudu je ale nějakou formou nutit, to rozhodně ne,“ říká Pavla Vrbová, která je nejlepší přítelkyní Aleny Šeredové (46).

Reklama

Další články

Načítám