Hlavní obsah
Článek

Princ Harry právě dnes slaví třicetiny a jeho babička, královna Alžběta II., určitě doufá, že s čtvrtou dekádou u vnuka nastane i klidnější životní fáze. Proslulý rebel totiž babičce během dospívání přidělal nejednu vrásku na čele. Vzpomenete si, čím v minulosti plnil stránky nejen britského bulváru?

Již ve svých šestnácti se princ například přiznal ke kouření marihuany i konzumaci alkoholu, načež musel absolvovat přednášky na odvykací klinice na téma nebezpečí, která u mladistvých drogy a alkohol představují. To ale Harryho od divokých pařeb neodradilo. Když si přihnul, neměl problém ani s olizováním kamarádových bradavek. O pár let později se pak postaral o prvotřídní skandál svou volbou kostýmu na karneval. Přišel totiž v nacistické uniformě.

Také ženské společnosti se nikdy nebránil. Ačkoli byl spojován se zpěvačkou Mollie King, moderátorkou Caroline Flack nebo modelkou Karolínou Kurkovovu, nejvážnější několikaletý vztah měl s Chelsy Davy a Cressidou Bonas.

Dva roky zpátky se Harry pro změnu postaral o skandál, když jej v jednom hotelu v Las Vegas vyfotili nahého během párty na pokoji s několika slečnami. Nyní dává přednost návštěvám vyhlášeného londýnského nočního baru se striptérkami.

Královští bratři Harry a William si tak ideálně rozdělili role... Zatímco starší se vždy choval podle pravidel jako vzorný následník trůnu, mladší si s vrstevníky užíval zábavy a neřízeného života jako obyčejný smrtelník, čímž si vysloužil sympatie většiny Britů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám