Hlavní obsah
Článek

Váha Felixe Slováčka mladšího se pohybuje jako na houpačce. Nyní se syn slavných rodičů Dády Patrasové a Felixe Slováčka pyšní tou nejlepší postavou za posledních pár let, zhubnul totiž třináct kilogramů.

Za Felixovu metamorfózu nemůže žádná zázračná dieta, ale tvrdé odříkání. „Jediné, co opravdu funguje, je nežrat. Naučil jsem se jíst hodně zeleniny a proteinů, což v mém případě dobře funguje,“ prozradil nám svůj recept Slováček junior.

Velkou oporou Felixovi byla jeho rodina, která mu ve změně životního stylu velmi pomohla. „Hubnutí si vydobyl sám, má velmi silnou vůli. Zpovzdálí jsem sledovala průběh a nestačila jsem se divit,“ řekla nám Felixova sestra Anna Slováčková. „Teď mu to strašně sluší. Jsem z něho nadšená a cítím z něho obrovskou hrdost, když stojí na jevišti a užívá si to, jak vypadá,“ nechala se slyšet Anička, která s bratrem a maminkou hraje v představení Sněhová královna.

Právě působení ve zmíněném rodinném muzikálu bylo pro Felixe velkou motivací k tomu změnit svůj vzhled. Felix se v muzikálu zhostil několika rolí včetně úlohy prince, a tak si užívá, že pro něj mohly být připraveny o tři velikosti menší kostýmy.

Reklama

Další články

Načítám