Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětačtyřicetiletá zpěvačka Linda Perry a její o deset let mladší manželka, herečka Sara Gilbert, budou mít miminko. Gilbert šťastnou novinu prozradila svým kolegyním a televizním divákům během moderování diskuzního pořadu The Talk.

Pořad stanice CBS, v němž Sheryl Underwood, Sharon Osbourne, Aishi Taylor a Julie Chen komentují nejrůznější aktuální témata ‚ženským pohledem na věc‘, se tím stal dalším žhavým hollywoodským tématem, jelikož herečka proslulá ze seriálu Roseanne (dcera Darlene) či Teorie velkého třesku (doktorka Leslie Winkle) se už nezmínila, kdo jim daroval sperma.

„Osobně skutečně věřím, že by člověk měl čelit svým obavám a dělat i věci, které mu nejsou zrovna příjemné. Momentálně si to ale nemůžu dovolit, protože jsem těhotná,“ sdělila doslova jakoby mimoděk herečka, která si rockovou hvězdu vzala po třech letech vztahu letos v březnu.

Reklama

Další články

Načítám