Hlavní obsah
Článek

Tohle se téhle dvojce vůbec, ale vůbec nepovedlo! Dara Rolins (51) a Patrik Rytmus Vrbovský (47) nechali do světa potichu a nenápadně přes své zdroje vypustit spekulaci, že se rozešli, což následně slovenský rapper údajně potvrdil. Nakonec se ale ukázalo, že jde jen o zoufalou snahu upozornit na Dařinu reklamní kampaň. Místo toho, aby se chytli za nosy a omluvili se fanouškům, že z nich kvůli pár zlaťákům dělali hlupáky, snaží se vše hodit na novináře. Jenže důkazy proti nim jsou jasné!

„Prožíváme nejšťastnější období. Větu: ‚Ano, rozešli jsme se‘ jsem nikomu neříkal, je to intrika jako víno,“ snaží se zbavit viny za nezvládnutou kampaň přítelkyně Rytmus.

Jenže zapomíná jednak na to, že by média nikdy zprávy neuveřejnila, kdyby jim jejich pravdivost falešně nepotvrzovali do této špinavé hry zasvěcení našeptávači z velmi blízkého okolí páru, navíc ho ze lži usvědčuje i manažerka Dary Rolins, která teď už odkryla všechny karty a nemá důvod dál nic zamlčovat nebo si vymýšlet.

„Patrika se to paradoxně vůbec nemělo týkat. Celá kampaň je postavená na Darině, která nikdy nic neřekla a nepotvrdila. Vše to mělo být na rovině spekulací. Byl z toho asi vynervovaný. Co řekl, to bylo nešťastné, to máte bohužel pravdu. Akorát, že zvedal telefon a asi někde zazmatkoval a potvrdil to. Patrik do toho vstoupil nešťastně. Paradoxně z toho nemá žádné peníze, nebude s firmou spolupracovat, nic z toho,“ uvedla pro Super.cz naprosto jasně Eva Skallová, že Rytmus s novináři hovořil a rozchod jim v rámci kampaně odkýval. Neměl by se tu někdo ze Slovenska teď pořádně stydět?

Reklama

Další články

Načítám