Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Michal Horáček má doma nejen malinkou dceru Julii (3), kterou mu porodila druhá manželka Míša, ale také už dospělou dceru Ruth (33), jež se po letech studií vrátila domů z Ameriky.

Zpěvačka, herečka a stepařka vyrostla v půvabnou dámu, která jistě nemá nouzi o nápadníky. Do Česka se vrátila po třech letech strávených v New Yorku. „Už se cítím vybavená a je načase se vrátit s tou výbavou k nám domů a začít pracovat na své kariéře tam, kde jsem se narodila a kde to mám ráda,“ prozradí v dnešním Top Star magazínu Ruth Horáčková, jíž táta hodně pomáhá.

„Momentálně mi pomáhá hodně moc, protože jsem v jeho hudebním pořadu, který se jmenuje Mezi námi, takže v podstatě táta mi dává práci. Od táty je to úžasné gesto, že mě nechá zpívat na stejném pódiu s Lenkou Novou,“ pochvalovala si zpěvačka, o níž by jen málokdo řekl, že si vůbec nepotrpí na bujarý večírkový život celebrit.

„Opravdu dávám přednost tomu zalézt si pro deku, vzít si knížku nebo si pustit nějaký pěkný film,“ míní s tím, že jakmile si představí nějaký večírek, už se jí chce spát. Ruth nemá žádný problém ani s tátovou druhou manželkou Míšou. „Tátova žena Míša je bezvadný, pracovitý člověk a bereme se navzájem. Moje malá sestřička je poklad, takže za sebe můžu říct, že spolu vycházíme,“ uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám