Hlavní obsah
Článek

Dvojice světově uznávaných producentů hledá nový boyband pro světový trh a jeho členy chce, bůh ví proč, najít na Slovensku a v Čechách. Talenty si přijedou britští hudební producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray vybrat osobně.

„V průběhu posledních osmnácti měsíců jsme spolupracovali s Českou a Slovenskou republikou a za ten čas jsme potkali několik úžasně talentovaných lidí. Jsme nadšeni a velmi se na tento projekt těšíme," svěřili pánové.

"Chceme objevit skupinu, na kterou budou obě vaše země hrdé a která bude zároveň schopna změřit si síly s konkurencí na velkých pódiích,“ vysvětluje skladatel Andrew Murray, proč při hledání nových hvězd s kolegou směrují právě k nám. „Po velkém úspěchu dvojice ruských dívek známých jako TATU, které jsme produkovali, není pochyb, že i v dalších částech Evropy je množství talentů, na které svět teprve čeká a potřebují pomocnou ruku," míní.

"Po našich služebních cestách do České republiky a na Slovensko, během nichž jsme se s množstvím takových talentů setkali, jsem o tom přesvědčen ještě více. Takže jsme tu, abychom jim pomohli plnit sny," vysvětluje producent Denis Ingoldsby, kterého u nás upoutaly už dva talenty.

Prvním z nich je dívčí skupina 5Angels, kterou objevili a už přes rok s ní spolupracují ve Velké Británii, a druhým slovenská skupina Lavagance.

A koho tedy tvůrci projektu hledají? Připravit se mohou kluci z České a Slovenské republiky ve věku 15 – 20 let. Všechny potřebné detaily, místa i termíny castingů a podmínky přihlášek do boybandu oficiálně zveřejní již v průběhu příštího týdne. Tehdy zároveň spustí a zveřejní přihlašovací systém na castingy.

Reklama

Další články

Načítám