Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl to risk, který přinesl zisk, když si topmodelka Jana Knauerová nechala ostříhat vlasy na krátko. Právě svému androgynnímu vzhledu vděčí za spoustu prestižních kampaní. Čím to, že dnes už má Knauerová delší vlasy?

„Ráda vzpomínám na období, kdy jsem měla krátké vlasy. Byla jsem víc punkerka. Tohle období s krátkými vlasy ale na můj vkus trvalo až příliš dlouho. Je to jedna z mých změn, já střídám účesy podle pocitu," vysvětlila Knauerová na zahajovací koktejl párty Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu. „S krátkými vlasy jsem byla hodně jednostranná, kdežto s dlouhými vlasy si můžu dovolit víc poloh."

Vzhledem k tomu, že modelky její úrovně si nemohou na rozdíl od komerčních modelek dovolit, aby jim vlasy prodloužili náplety, musela být Jana trpělivá. „Ve fashion byznysu lidi nemají rádi napletené vlasy, protože se s tím těžko pracuje," řekla Jana.

Líbí se vám Jana Knauerová s delšími vlasy?
Ano
86,1 %
Ne
13,9 %
Celkem hlasovalo 8965 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám