Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) se znovu objeví ve filmu a tentokrát ji režisér nechá i mluvit. V Byl jednou jeden polda neměla krásná Simona svůj hlas, nyní ale ve Vybíjené jí zůstane. "Budu mluvit. Bojím se toho a doufám, že nezklamu," usmívala se Simona, která bude hrát sedmadvacetiletou kočku!

Ještě mladší verze její postavy už však bude mít jinou představitelku. Mladou Simonu Krainovou si zahraje modelka Linda Bartošová. "Nemůžete si myslet, že by tohle moje vizážistka dala. Sedmnáctku už hrát fakt nebudu. Netočíme komedii, že by se měli všichni smát, až by se za břicho popadat," řekla Super.cz Simona.

"Hraju sedmadvacítku, což je taky docela časový skok a to stačí. Filmová kaskadérka ze mě fakt nebude," upřesnila modelka na otevření prodejny s kuchyňskými potřebami.

Jak je na tom v kuchyni ona sama? "Nepokročila jsem mílovými kroky, ale centimetry jsem ušla. Vařím jen pro děti. Jí hlavně zeleninu, polévky, milují kuře. Uvařím, občas to zamrazím, abych to nemusela dělat každý den. Přijde mi to totiž jako ztráta času být každý den u plotny. Já si s dětmi radši hraju, než abych vařila," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám