Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) zkolabovala přímo na jevišti! Kombinace střevní chřipky a bolesti zad způsobila, že zpěvačka nedokončila vystoupení v Dolní Poustevně. Stačil jí přitom jen krátký odpočinek, aby odzpívala následující koncert v Jáchymově. Moc do zpěvu jí ale nebylo.

„Takhle jsem včera skončila po vystoupení v Dolní Poustevně. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych nedozpívala, včera ano - malý kolaps přímo na jevišti! Když se k příšerné bolesti zad přidá střevní chřipka, je to při vystoupení opravdové utrpení,“ napsala Heidi na sociální síti fanouškům pod svou fotkou v posteli.

„Zrušila jsem veškeré aktivity a léčím se, snad se to zlepší, protože příští týden mám dost náročný,“ dodala zpěvačka, která dnes nakonec i přes zdravotní indispozice vystoupí v Prostějově.

„Ještě se necítím na 100 procent, ale už můžu jíst, chodit a celkově se cítím lépe. Tak uvidím, jak to zvládnu dnes v Prostějově, věřím, že to už bude v pohodě,“ uzavřela s nadějí zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám