Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci reality show Keeping Up With the Kardashians, která se pomalu a jistě stává v USA podobně nekonečnou jako některé jejich soap opery, se diváci často dočkají i záběrů z profi focení některého člena rodiny, pochopitelně většinou Kim Kardashian (43). A příznivci se někdy nestačí divit, kolik práce tomu předchází. Největší pozornosti je podle očekávání věnováno Kimině pozadí.

O ten nejlepší dojem se totiž starají rovnou dva muži a s jakou potěchou tak činí je patrné už i z pouhého snímku. Duo rozhodně nechtělo nic podcenit, a tak si na ‚opískovávání‘ půlek dali záležet. Tým asistentů kolem Kim během takového focení čítá kolem desítky lidí a nikdo nesmí zahálet, manželka Kanyeho Westa je extrémně náročná, co se dokonalosti svého výzoru týče...

Možná i proto si vše nejraději koriguje sama pomocí selfies, kterým holduje už řadu let. Poslední dobou je ale její obsese dostala na takovou úroveň, že to znepokojuje i její jinak slávychtivou matku Kris Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám