Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herec a režisér Jakub Kohák si za poslední roky nasbíral tisíce fanoušků. Ti všichni se teď mohou těšit, že jej budou znovu pravidelně vídat na obrazovce. A nebude to žádná nuda. Nová původní skečová show s názvem Pečený sněhulák volně inspirovaná Českou sodou startuje už v pondělí 1. září od 21 hodin na ČT1.

Tvůrci v čele s Jakubem slibují notnou dávku nekorektního humoru a jiskřivou improvizaci

„Osou každého dílu Pečeného sněhuláka je fiktivní reportáž, která si s pomocí mystifikace dělá legraci z nejrůznějších věcí kolem nás. Mezi „reportážními vstupy z terénu“ se pak střídají jednotlivé skeče. Jejich témata jsou nadčasová od satiry na současnou společnost a vyhraněné charaktery lidí, se kterými se občas v životě setkáváme, až po ryze absurdní situace,“ slibují tvůrci.

Už teď je nad slunce jasné, že Jakuba i jeho spolupachatele uvidíte v situacích, ve kterých je neznáte. „Víte, ono to s naším pořadem bude tak, že to bude buď průser, nebo pochvala, nic mezi tím, ale kdo nic nedělá, nic nezkazí. Budeme tedy napjatě čekat, jak budou reagovat diváci,“ dodala ke zbrusu novému pořadu kreativní producentka ČT Kateřina Ondřejková.

Reklama

Další články

Načítám