Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bulvární hvězdička ze čtvrté řady VyVolených, kterou mnozí nenávidí a jiným se zase líbí, se 'proslavila' nejen svými silikony, ale také tím, že pro ostré slovo nejde nikdy daleko. Eva Feuereislová (34) má pro to jednoduché vysvětlení. Zažila totiž v dětství takových věcí, že je až zázrakem, že z ní není regulérní blázen.

Vše začalo v jejích čtyřech letech, kdy poprvé uviděla mrtvolu. „Babička měla bohužel dlouhodobé psychické problémy. Když mi byly čtyři roky, ztratila se, s mámou jsme ji hledaly, pak ji přede mnou vytahovala utopenou z rybníka,“ vybavuje si stále živou vzpomínku neVyVolená dívka.

Tři roky nato přišla další rodinná tragédie. Po několika infarktech zemřel Evin otec. „Když mám někdy velké stresy, vrací se mi živé vzpomínky na dobu, kdy mi bylo sedm let. Máma mi v tu chvíli říká, že táta už nikdy nepřijde. Obě pak pláčeme. Jako bych se v ten okamžik ocitla v té době zpátky. Nikdy na to nezapomenu,“ říká smutně.

Její matka se snažila být silná, dvě ztráty najednou jí ale hodně ublížily. Nakonec zemřel při autonehodě i její bratr, Evin strýc, a nastalo opravdu šílené období zapříčiněné tím, že Evina maminka čím dál častěji sahala po skleničce a dceři místo čtení pohádek pravidelně předčítala z bratrova pitevního protokolu.

„Říkala mi: ‚Podívej se, co Víťovi bylo, měl obě holeně zlomené, mozek na silnici, musela to být šlupa.‘ Dost mě to zocelilo. Od té doby neřeším kraviny, protože když nejde o život, jde slušně řečeno o houby,“ tvrdí Eva Feuereislová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám