Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon se po rozchodu s českou kráskou Alenou Šeredovou (46) naplno věnuje žhavé milence, italské sportovní moderátorce Ilarii D´Amico (40).

Tmavovlasá sexbomba, která je podobným typem ženy jako Šeredová, si s gólmanem užívá na dovolené nedaleko letoviska La Spezia.

Italský bulvár nafotil Gigiho, jak podezřele často hladí Ilarii její bříško. Spekulace o tom, že je vnadná moderátorka s italským hřebcem těhotná, tak na sebe nenechaly dlouho čekat.

Ilaria už má z předchozího vztahu čtyřletého chlapečka Pietra a Gigi má s Šeredovou syny Louise Thomase (6) a Davida Lee (4). Případné holčičce by se tak určitě nebránili.

Atraktivní kráska by zabila dvě mouchy jednou ranou. Nejen že sbalila jednoho z nejbohatších italských fotbalistů, ale ještě by finančně zajistila svého případného dalšího potomka. A to i v případě, že by záletného Gigiho jednou omrzela stejně jako nebohá Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám