Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K nepřehlédnutelným účastnicím reality show VyVolení, která loni touhle dobou okupovala vaše televizní obrazovky, patřila ostravská matka, statná žena, a především nejhlasitější účastnice show, jejíž řev se linul prostorami šmírovací vily, Romana.

A právě Romana v těchto dnech zavzpomínala na VyVolené, když se zúčastnila akce polévání ledovou vodou Ice Bucket Challenge, která upozorňuje na amyotrofickou laterální sklerózu (ALS) a shromažďuje peníze na boj s touto neurologickou nemocí.

Akt polévání se vodou ale zřejmě měla udělat někde jinde než zrovna v kuchyni, protože na svůj kuchařský úbor a hlavu schovanou pod pokrývkou nevylila kbelík ledové vody, nýbrž jen pár nevinných kapek.

„Chtěla bych nominovat Vladka Dobrovodského, jsem zvědavá, zda výzvu splní, El Nina a ještě Evu Feuereislovou (34) z VyVolených,“ pronesla hrdě výzvu prostořeká ostravská matka s tím, že v práci na sebe nemohla vychrstnout tolik vody.

„Jsem byla v práci, tak tam nebudu potom chodit jako vodník, a led tam byl,“ objasnila důvod malého množství vylité životodárné kapaliny Romana.

Otázkou je, zda kromě pár kapek tekutiny poslala živelná Ostravačka i nějaké ty kačky na podporu výzkumu amyotrofické laterální sklerózy, což je hlavní účel kbelíkové výzvy, jež se šíří internetem jako houby po dešti. Uvidíme, jak se k výzvě bývalé spolubydlící postaví vítěz VyVolených Vladko či slávychtivá Eva, která kupodivu ještě na tento bohulibý projekt nikterak nereagovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám