Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Liv Tyler dlouho tajila, kdo ji v soukromé sféře dělá šťastnou, ale po společné dovolené s fotbalovým agentem Davem Gardnerem na ostrově Formentera, kam zamilovaná dvojice odletěla i s jejím téměř desetiletým synem Milem, je jasné, že tohle je vážné. Dave je nejlepším kamarádem Davida Beckhama a s herečkou z Armagedonu jej seznámila společná kamarádka Kate Moss.

Dvojice údajně dokázala udržet vztah pod pokličkou několik měsíců, ale už před pár týdny zdroj z jejich okolí sdělil deníku The Sun: „Tohle je vážně trefa. Dave a Liv jsou do sebe bláznivě zamilovaní. Pohybují se ve stejných kruzích, jelikož Dave má dost společného s partou lidí okolo Kate Moss a Stelly McCartney.“

Po nevydařeném manželství s britským muzikantem Roystonem Langdonem ze skupiny Spacehog by tak půvabná dcera rockera Stevena Tylera a bývalé modelky Bebe Buell mohla už natrvalo zakotvit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám