Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mnoho lidí se stále nedokáže vyrovnat s tím, že se zpěvačka Iveta Bartošová (†48) koncem dubna dobrovolně rozhodla odejít ze života. Někteří to vyčítají jejímu manželovi Josefu Rychtářovi (65), jiní zase její dlouhodobě pošramocené psychice. Bývalý přítel zpěvačky Zdeněk Macura (49), který také vdovce původně označoval za vraha, nyní přišel se zásadní myšlenkou. „Ivetu zabil ďábel!“ myslí si nově.

Smrt Ivety mu nedá spát. Neustále přemítá, co, nebo kdo ji k tomu donutil. A nyní si myslí, že by za tím mohl být vrchní velitel pekelníků. „Asi před týdnem jsem mluvil s jednou doktorkou, co pracuje v Bohnicích, a ta mi řekla, že některé léky (například ty proti depresím) mohou způsobit, že člověk spáchá sebevraždu. Myslím, že je tady jakýsi nemalý prostor pro ďábla legálně zabíjet lidi,“ myslí si.

„Narazil jsem na jeden dokument, který uvádí děsivá čísla, že dokonce až 42 tisíc lidí ročně zemře kvůli lékům, třeba tak, že pak spáchají sebevraždu. Někteří lidé tam viní doktory a farmaceutické společnosti a různé profesionály, kvůli kterým přišli o své blízké, protože začali používat ty takzvané léky,“ domnívá se.

Policie nedávno ukončila vyšetřování sebevraždy Ivety Bartošové se závěrem, že se na ní nikdo třetí nepodílel a ani ji k zoufalému činu neponoukal. Zkoumání vlivu nadpřirozených sil ale jistě součástí vyšetřování nebylo…

Reklama

Další články

Načítám