Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Horváthová si vyzkoušela roli modelky, stala se tváří vlasové kolekce. A na fotografiích by ji poznal málokdo. Petra by z fleku mohla pracovat nejen jako herečka, ale také jako modelka. Na nových snímcích totiž vypadá parádně..

Oblíbená herečka je ze spolupráce s kadeřníkem nadšená. „Nebudu lhát, já zase tak často módním vlasovým trendům nepodléhám, ale když přijde nabídka od Honzy, pokud mi to čas dovolí, tak nikdy neodmítnu. Jeho výtvory jsou vždy úžasné,“ říká seriálová Vendy.

Ta si čas našla, přestože měla v létě hodně práce. Hrála totiž pod širým nebem na Pražském hradě v představení Mnoho povyku pro nic, zkoušela, a k tomu se vrátila před televizní kameru v seriálu Cesty domů.

„Bylo toho hodně, ale jsem ráda za to, co mi život přináší. Já si nestěžuji. Práce jednou je, podruhé není, a teď zrovna je, a to je skvělé. Seriál Cesty domů mám ráda – je tam perfektní tým a kolektiv, na který jsem se moc těšila,“ upřesňuje své pracovní plány mladá herečka.

V soukromí si teď užívá zasloužené lásky a je moc spokojená. I když přítele netají, do společnosti ho zatím často nevyvedla. „Už jsme oslavili roční výročí a nemáme nijak velkou potřebu se ukazovat. Je nám spolu dobře, a to je nejdůležitější. Svedl nás dohromady skvělý projekt Mental Power Prague Film Festival, za což jsem vlastně hodně ráda, ten projekt je pro mne totiž srdcový,“ uzavírá s úsměvem Petra Horváthová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám