Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jen tak mít doma takovou sexbombu, která má ráda auta, hlavu nemá jen na nošení čepice a ještě k tomu nevypadá jako chlap! Takový sen snad má většina pánů. Sedmička modelek ve fotogalerii splňuje všechny tři podmínky, o té poslední není při pohledu na snímky třeba ani diskutovat. Podívejte se na tělíčka českých modelek, ke kterým prý neodmyslitelně patří krása, chytrost a vášeň pro závodní auta.

Jde o sedm finalistek soutěže iGirl vzešlých z castingu, které se uchází o možnost stát se tváří největší automobilové výstavy v republice, Prague Car Festivalu. Vítězku uvidíme pomyslně všude: na vstupenkách, plakátech, billboardech a koncem srpna i na místě konání akce. Bude se totiž fotit se všemi zájemci.

Která vyhraje? Každá ze slečen má, co se vzhledu týče, přednosti trochu jinde. Jedna ve tváři, druhá na hrudi, třetí třeba oslňuje celou postavou. Třeba taková Kristýna by si zase mohla vzít kalhotky v barvách britské vlajky, se kterými uspěla už před porotou a dostala se do finále.

Projekt má na triku občanské sdružení ajťáků, kteří propagují studium IT oborů a také chtějí dokázat, že géniové od počítačů se umějí bavit i jinak než s klávesnicí a myší v ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám