Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řady celebrit, které se ještě nepřipojily k celosvětovému facebookovému hitu pro dobrou věc ‚ALS Ice Bucket Challenge‘, se rapidně tenčí. Když už do ledové výzvy šel i americký exprezident George Bush, proč by nominaci nepřijala třeba taková Gwyneth Paltrow (51)...

Ta výzvu, která originálním způsobem upozorňuje na neurologické onemocnění ALS, přijala ve středu a video už se dostalo i na internet. Herečka však nepředvedla jen to, jak se popasovala s kýblem studené vody, ale také svou štíhlou postavu v černých bikinách. Propagátorku přirozenosti a zdravého životního stylu v sobě nezapřela - nenamáhala se s make-upem jako některé jiné nejen slavné ženy, které si před zlitím vodou neodpustily precizní nalíčení.

Oscarová herečka svůj úkol splnila za pomoci kamarádky, která na ni chrstla obsah kýblu na zahradě u jejího domu. Gwyneth si to ale celé malinko zjednodušila, jelikož do vody nepřidala led, jenž má být součástí. Nominaci na stejný úkol od Paltrow dostala kolegyně Cameron Diaz, návrhářka Stella McCartney a její manžel, s nímž je Gwyneth v odloučení, Chris Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám