Hlavní obsah
Článek

Známý moderátor Jan Rosák je manžel k pohledání. Jak jinak si vysvětlit fakt, že své sympatické manželce Jiřině, se kterou má dvě půvabné dcery a společně si plnými doušky užívají i role dědečka a babičky, splní snad každé přání. Naposledy ji doprovodil na známou pražskou kliniku estetické medicíny, kde se jeho manželka pod jeho přísným dozorem nechala zkrášlit a omladit.

„Měl jsem v životě štěstí, že moje manželka nikdy netoužila ani po briliantech a zlatě ani po kožichu. Tedy kožichy doma máme, ale mají čtyři nohy a vzhledem k tomu, že váží asi padesát kilo, tak kolem krku se nosit nedají,“ zažertoval Jan Rosák a prozradil pravý důvod návštěvy.

„Nějaká marnivost se u manželky přece jenom po letech projevila. Už delší dobu mě upozorňovala na to, jak moje kolegyně ze šoubyznysu vypadají dobře, a že to nemůže být samo sebou. Tak jsem se začal ptát, až jsem se dostal k paní doktorce Němečkové, která prý dovede se stářím fantasticky zatočit,“ svěřil Super.cz Jan Rosák.

„Letitou zkušeností jsem dospěl k názoru, že investice tohoto typu se mi vyplatí. Paní doktorka mi omladí moji starou manželku, a já si tudíž nemusím pořizovat žádnou mladou, která by nevěděla, jak mám rád rajskou a určitě bych s ní musel chodit na diskotéky, místo toho abych si šel v klidu na golf nebo tenis. Při osobní návštěvě jsem navíc poznal, že na klinice vládne příjemná atmosféra, takže moje manželka je v nejlepších rukou,“ dodal známý moderátor závěrem.

Reklama

Další články

Načítám