Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) se ukázala na dalších sexy snímcích. Tentokrát fotila během svého pobytu v Los Angeles s americkým fotografem Deforestem. "Fotili jsme část fotek na novou desku a kalendář, druhá část bude z Thajska," řekla Super.cz Olga.

Focení si užila. "Byla legrace. Deforest má focení jako koníčka, původně je to policajt," usmívá se zpěvačka, která v Los Angeles točila nové písničky a také videoklip. "Točila jsem v RedOne Production s Alenou Gibson, která dělala skladbu pro Jasona Derulu nebo na novou desku Jennifer Lopez," prozrazuje Olga.

Pobyt v Americe si hodně užívala, alespoň do doby, než ji několik žen napadlo, stalo se tak večer po koncertu. Olga si z napadení odnesla pohmožděniny, otřes mozku a přišla o všechny peníze i doklady. "Los Angeles je Mekka hudby a umění a chtěla jsem vidět, jak to dělají ti nejlepší. Brala jsem i hodiny herectví a moc mě to nabilo. Až na to napadení, které to celé pokazilo," dodala Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám