Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už dva roky, co se moderátorce zpráv na Nově Kristině Kloubkové narodila císařským řezem její dcera Jasmínka. Jako tanečnice už v šestinedělí řešila, co bude dělat se zvětšeným bříškem.

Po dvou letech se jí, jak sama říká, zcela nepodařilo vrátit svou postavu do předporodního stavu a dokonce začala přemýšlet o plastice břicha. Nakonec se rozhodla zvolit mnohem šetrnější způsob kryoradiolipolýzu - kombinaci radiofrekvenční vlny a liposukce zmrazením tukových buněk.

„Každá maminka, která musela rodit císařem, mi asi dá za pravdu, že nechat si dobrovolně břicho rozřezat znovu, udělá asi jen blázen. Tak jsem zvolila zákrok bez skalpelu,“ vysvětlila Kristina Kloubková. „Tady jsem se konečně zastavila a věnovala se po dlouhé době sama sobě," přiznala Kristina.

Na žádné omlazovací kůře nebo zákroku prý Kristina Kloubková doposud nebyla. „Rozhodla jsem se to změnit. Jak se cítím a vypadám, je mimo jiné důležité i pro moji práci. Takže jsem vlastně spojila příjemné s užitečným,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám