Hlavní obsah
Článek

Když potkáte modelku Blážu Hlasovou, nejde přehlédnout. Ještě nedávno měla úplně vyholenou hlavu, nyní má velmi krátký blond sestřih. A možná půjde zase dohola. Bláža je jednoznačně českou Sinead O´ Connor.

"Nechávám si vlasy na chvíli. Přemýšlím nad tím, že se zase dám dohola. Je to u mě rozhodnutí ze dne na den. Do podzimu mám ale práci, kde musím mít vlasy, takže zatím to nechávám otevřené," řekla Super.cz Bláža na módní show, kde jednoznačně vyčnívala z davu. Střídala v ruce cigaretu a láhev alkoholu, kterou cestou po mole popíjela. Přehlídku pojala jako velkou show.

"Kvůli smlouvám o některých zakázkách zatím nemůžu mluvit, ale prozradím, že na podzim budu točit film," upřesnila Bláža, která má za sebou několik titulních rolí.

"Naposledy v Posledním cyklistovi jsem měla epizodní roli polsky mluvící ženy," upřesňuje Bláža, které letos bude 32 let a poslední tři roky se věnuji modelingu profesionálně. "Tak trochu jsem ho dělala od 22 let. Donedávna jsem ještě pracovala jako zdravotní sestra, ale to už je minulost. Chci se věnovat práci modelky a herečky," dodala Bláža.

Reklama

Další články

Načítám