Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský herec Ashton Kutcher (46) se po manželství s výrazně starší kolegyní Demi Moore (61) rozhodl pro vztah s Milou Kunis, která je o 21 let mladší než jeho bývalka. Rozdílnější ženy bychom snad ve světě filmu ani nenašli.

Manželství Kutchera a Moore vydrželo osm let, ale v jeho závěrečné fázi žili herci odděleně a čekali na rozhodnutí soudu, který je loni v listopadu rozvedl. Jen o tři měsíce později se už Kutcher zasnoubil s Milou Kunis (31), která mu brzy porodí jeho prvního potomka. Svatba slavného páru musela jít pochopitelně stranou a dojde k ní až po hereččině porodu.

Hvězda filmů Černá labuť, Kamarád taky rád a Méďa se pořádně zakulatila, ale přesto chce být fit. I v pokročilém stadiu těhotenství navštěvuje jógu a Kutcher se už nemůže dočkat, až z ní bude krásná maminka.

U Demi Moore je situace podstatně horší. Po padesátce už o ni mezi muži není příliš zájem. Bývalá manželka Bruce Willise, s nímž má tři dcery, má navíc slabost pro zajíčky, což její situaci ještě více komplikuje. Na aktuálních fotkách nepůsobí příliš atraktivně a články o Kutcherovi, který je až po uši zamilovaný do těhotné Kunis, jí nejspíš náladu příliš nezvednou.

Reklama

Další články

Načítám